Cardinalul Iuliu Hossu în dosarele Securității

Fundația Europeană Titulescu – Centrul de Cercetare au organizat marți, 21 iunie a.c., începând cu ora 16.30, lansarea volumului Cardinalul Iuliu Hossu în dosarele Securității de dr. Sergiu SOICA. Alături de autor a luat cuvântul dr. Liviu ȚĂRANU. Moderator: prof.univ.dr. Adrian NĂSTASE, președintele FET.

14 thoughts on “Cardinalul Iuliu Hossu în dosarele Securității”

  1. Prezentarea acestei carti la institutia dumneavoastra este o eroare… ati profitat de necunostinta unora si incercati sa manjiti mai departe o comunitate care deja a suferit prea multe umiliri. Nu am decat cuvinte de blam pentru ceea ce ati facut. Amintiti-va ca aveti si voi un suflet si ca sunteti copii ai lui Dumnezeu, nu atomi in eter inzestrati cu putere politica pentru o vreme.

  2. Atentie! Este vorba despre dactilografierea unor documente din arhiva CNSAS. Care este contributia lui Soica? Este vorba despre o noua moda, a metaplagiatului. Cartea nu are nicio valoare. Este facuta (nu scrisa) doar pentru CV-ul domnului Soica. Vai de ea cercetare!

  3. Dupa umila mea parere, daca Iuda ar fi avut incredere in puterea de iertare a Cristos, ar fi fost cel mai mare pacatos pocait din istorie. Cu atat mai mult, oricare alt pacatos, chiar si Nastase, are dreptul la reabilitare. Cei ce il critica pentru prezenta lui la eveniment, oare nu se aseamana induiosator de mult cu cei ce se pregateau sa arunce cu pietre in femeia pacatoasa?
    Sfantul Francisc de Sales ne sfatuieste ca in situatie in care avem convingeri ca un anumit om a faptuit mari pacate, sa nu actualizam pacatosenia acelui om. Altfel, am nega atotputernicia lui Dumnezeu, care, din momentul in care a pacatuit pana in momentul in care vorbim despre acel om, Dumnezeu nu l-ar fi putut indrepta.
    Unde mai pui ca, de buna seama, pentru toti cei ce au contribuit la evenimentul lansarii de carte, inclusiv pentru Nastase, Iuliu Hossu insusi va mijloci la Cel pe care l-a slujit cu pretul vietii sale?
    Felicitari, Sergiu Soica!

  4. Hm..in primul rand daca aveti conturi de reglat ar trebui sa va semnati cu nume si prenume (al dumneavoastra personal)…in al doilea rand “cristina” sincer nu stiu ce aveti cu volumul de documente si cu durerea provocata..dar sunteti atat de off topic incat imi este greu sa identific logica postarii…in al treilea rand “metaplagiatul” si “dactilografia” de care vorbiti exista in principiu doar in mintea dumneavoastra ..in rest va salut si laud efortul autorului de publicare a acestui volum

  5. Pingback: SA Gaming

  6. Pingback: bonanza178

  7. Pingback: สั่งดอกไม้ออนไลน์

  8. Pingback: อ่านมังงะ

  9. Pingback: Golden rule microdose

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top