60 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Vietnam şi 55 de ani de la deschiderea de oficii diplomatice la Bucureşti şi Hanoi

Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada R.S. Vietnam, Fundaţia Europeană Titulescu, Asociaţia Română de Politică Externă au organizat Simpozionul 60 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Vietnam şi 55 de ani de la deschiderea de oficii diplomatice la Bucureşti şi Hanoi. Au luat cuvântul: ambasador Ion M. Anghel, preşedinte al Asociaţiei Ambasadorilor şi Diplomaţilor de Carieră, vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Politică Externă; Doru Costea, secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe; E.S. Nguyen Quang Chien, ambasadorul R.S. Vietnam la Bucureşti; Sergiu Andon, deputat, membru al grupului parlamentar de prietenie România–Vietnam; Corneliu Vlad, publicist, fost corespondent de presă în Vietnam; prof. univ. Botez; Dumitru Preda, ministru-consilier; Constantin Lupeanu, fost ambasador al României în R.S. Vietnam; Constantin Potângă, fost ambasador al României în R.S. Vietnam.

4 thoughts on “60 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Vietnam şi 55 de ani de la deschiderea de oficii diplomatice la Bucureşti şi Hanoi”

  1. Pingback: Eurochemsite

  2. Pingback: where to get psilocybin capsules

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top