Decernarea Premiilor Internaţionale „Nicolae Titulescu“

În data de 4 noiembrie 2011, la Casa Titulescu, a avut loc decernarea Premiilor Internaţionale „Nicolae Titulescu“:

–          Ion Diaconu – pe anul 2008

–          Nicolae Ecobescu – pe anul 2009

–          George G. Potra – pe anul 2010

1 thought on “Decernarea Premiilor Internaţionale „Nicolae Titulescu“”

  1. Pingback: mushrooms to draw

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top