Lansarea volumului “Relaţii româno-austriece (1918-1938)” de Florin Şinca

Fundaţia Europeană Titulescu a organizat marţi, 17 decembrie a.c., începând cu orele 11:00, lansarea volumului Relaţii româno-austriece (1918 – 1938), al dr. Florin Şinca. Pe lângă autor, au luat cuvântul prof.univ.dr. Adrian NĂSTASE, preşedintele FET, prof.univ.dr. Constantin BUŞE, şi Principele Şerban Dimitrie STURDZA. La eveniment a participat si E.S. dl. Michael SCHWARZINGER, ambasadorul Austriei la Bucuresti.

 

 

 

 

4 thoughts on “Lansarea volumului “Relaţii româno-austriece (1918-1938)” de Florin Şinca”

  1. Pingback: Dr. Florin Şinca lanseaza azi, la Fundatia Titulescu, lucrarea “Relaţii româno-austriece (1918 – 1938)” | Ziaristi Online

  2. O carte cu totul si cu totul deosebita, un eveniment de maxima importanta asa dupa cum ne-am dori sa fie inclusa in acest eveniment, cat mai des! Felicitari din tot sufletul, Florin Sinca.La mai multe inainte, chiar daca s-ar opri la acest prag de tiparire a cartilor sale, Florin Sinca ramane un punct de reper de o deosebita valoare si de calitate in ceea ce priveste readucerea in lumina tiparului a adevaratelor evenimente istorice ale Romaniei in relatiile sale externe cu unele tari din Europa si nu numai! La mai multe inainte! O carte foarte bine documenta, o munca asidua despre care pot afirma ca autorul acesteia Florin Sinca ar trebui rasplatit asa dupa cum se cuvine de cele mai inalte foruri de ccultura din conducerea Romaniei: FELICITARI!

  3. O carte foarte importanta in ceea ce priveste continutul ei si in felul cum a scos la iveala documente, deci, o carte document cum s-ar zice. felicitari D-lui Florin N. Sinca pentru aceasta reusita editoriala exceptionala!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top