Limitele revoluţiei informatice în Europa şi în lume

Destinul in filosofie, stiinta si arta

Fiecare om are propriul sau destin, marcat de anumite evenimente si experiente personale care l-au influentat sau conturat. Insa adesea au fost ridicate intrebari asupra destinului:  “ce este?”,“cum se poate explica?” si “ce reprezinta pentru fiecare?”.

In acest context, cartea lansata astazi la Fundatia Europeana Titulescu, in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu Asociatia de Drept International si Relatii Internationale, Destinul în filosofie, ştiinţă şi artă, un volum interdisciplinar ingrijit de conf. dr. G.G. Constandache, raspunde acestor dileme generate de un cuvant aparent atat de simplu.

Cartea aduna, in paginile sale, reflecții semnate de autori a caror profesie acoperă o gama larga de discipline: ingineri, doctori, chimisti, psihologi, sociologi. Lucrarea  devin,e astfel, o excelenta opera transdisciplinara dedicata problematicii destinului si impactului tehnologiei asupra vietii de zi cu zi, a rolului stiintei in viitorul nostru.

Este o lucrare care imbina filosofia cu aplicabilitatea, un volum atent elaborat si cu multe informatii care vor aduce in prim plan o perspectiva diferita asupra influentei educatiei privind destinul, asupra viitorului inteligentei artificiale, a inteligentei emotionale si evolutiei umane.

 

5 thoughts on “Limitele revoluţiei informatice în Europa şi în lume”

  1. Pingback: 这些细节

  2. Pingback: fn herstal gun

  3. Pingback: buy greenstone xanax online

  4. Pingback: สั่งดอกไม้ออนไลน์

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top