Ucraina – o nouă cutie a Pandorei?

Fundația Europeană Titulescu – Centrul de Studii Strategice au organizat marți, 14 octombrie 2014, la orele 16:00, dezbaterea cu tema Ucraina – o nouă cutie a Pandorei?. Invitații speciali ai acestei dezbateri au fost dl. Adrian SEVERIN, vicepreședinte al Fundației Institutului Social-Democrat „Ovidiu Șincai” și dl. Dan DUNGACIU, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române. Dezbaterea a fost moderată de dl. Adrian NĂSTASE, președintele FET.

Evenimentul a avut loc la Casa Titulescu, Șos. Kiseleff nr. 47, sector 1.

 

 

5 thoughts on “Ucraina – o nouă cutie a Pandorei?”

  1. Dragos Dumitriu

    Cuno;team poziții invitaților din declarații anterioare sau diverse lucrări, m-a surprins o fermitate suplimentară a dlui ministru Severin – iar viziunea extrem de importantă a dlui Președinte . Năstase ar trebui cunoscută și promovată. Opinia publică ar avea nvoie de inluențe docte, nu dogmatice – cel puțin în cazul unei relații atât de firești cum este cea cu estul. Aș fi dorit (să aud) și câteva idei în legătură cu noua entitate statală (auto)creată, Novorossiya, un fenomen interesant, o evoluție care poateavea efcte interesante. Donbas-ul, și nu Crimeea, au creat un val de patriotism în intreaga Rusie, o provocare căreia nu știu dacă Putin este prăgătit să-i facă față. Sâmbătă, 18 octombrie, are loc la Moscova prima manifestare de mari dimensiuni pentru Donbas. Este de urmărit. Spre deosebire de alte popoare, rușii sunt mai optimiști iarna. Mulțumesc pentru ceea ce faceți, dle A.N.!

  2. Pingback: จำหน่ายเครื่องมือแพทย์

  3. Pingback: gooey chocolate caramel bars recipe​

  4. La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top